Aan de slag met uitdagende Scala projecten in regio Amersfoort!

Introductie

Hou jij van afwisseling en uitdagende projecten? Hecht je veel waarde aan een informele sfeer met veel ruimte voor gezelligheid, humor en een mensgerichte benadering? Dan kan dit zomaar dé Scala baan zijn voor jou!

Organisatie

Onze klant is een groeiend bedrijf dat door middel van hoge service en kwaliteit is uitgegroeid tot een betrouwbare speler voor grote en kleine klanten in de Randstad. Onze klant is zeker geen Consultancy club, en geen Inhouse software ontwikkelaar, maar een echte projectenclub waar heel veel mogelijk is!

Grote klanten waarvoor zij werken zijn de Postcodeloterij, ING, VVV, Wehkamp en Natuurmonumenten. De manier waarop met elkaar wordt omgegaan is heel informeel en mensen onderling hebben veel lol! Op het kantoor in Amersfoort bruist het altijd van de gezelligheid.

Inmiddels bestaat onze klant zo’n 15 jaar en is de algemeen directeur nog steeds aan het roer. Het bedrijf bestaat uit ±80 medewerkers en er heerst geen hiërarchie. Er wordt gewerkt in zelfstandige units waarin teams zijn georganiseerd. De grootte van de teams varieert tussen 3 tot 20 personen. Teams worden veelal per cel samengesteld, maar soms ook unit-overstijgend. Men deelt het streven om het beste in zichzelf naar boven te halen, met een ondernemende geest projecten aan te pakken en dit met hart voor de zaak een succes te maken. De klant staat centraal maar je kunt worden wat je wilt! Drive en potentie om snel dingen te leren zijn kerningrediënten bij iedere medewerker!

Functie

Voor dit team zoeken we een gedreven Scala Developer die graag applicaties bouwt, maar ook verder kijkt dan een code die klopt. Je hebt ook de ambitie om bij te dragen aan het bedenken van de architectuur.

Als Scala Software Developer ben jij een ware duizendpoot die aan verschillende projecten werkt. Dit kan het ontwerpen en ontwikkelen zijn tijdens Java projecten, maar je kan ook projectmatig aan de slag met het ontwikkelen van applicaties die gebaseerd zijn op Java en C#. Het is overigens geen probleem als je nog geen Scala ervaring hebt. Een goede basis van enkele jaren Java ervaring sluit ook prima aan. De drive om verder in Scala/Akka te verdiepen is relevanter.

De focus van je werkgever ligt op het ontwerpen, realiseren en onderhouden van innovatieve en duurzame technologische oplossingen die bijdragen aan businessprocessen. Tijdens de projecten werk je in een Agile/Scrum team. We zijn op zoek naar Developers die in ieder geval technieken als Java, Spring, Hibernate en AngularJS onder de knie hebben. Daarnaast is het belangrijk dat jij je verder wilt verdiepen in Scala, Akka, MongoDB en Microservices. Als je hier al ervaring mee heb is dit alleen maar een grote pre!

Het mooie van deze werkgever is dat jij kunt worden wat je wilt omdat je aan veel verschillende projecten werkt. Of jij je nu verder wilt specialiseren als Scala ontwikkelaar of meer aan de slag wilt met frontend, software integratie, projectlead of in de breedte. Alles is mogelijk. Voor persoonlijke- en technische ontwikkeling krijg je volop de ruimte en zelfs studiedagen!

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, richting Informatica of vergelijkbaar;
 • Je bent enthousiast, toont initiatief, klantgericht en communicatief vaardig;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met applicatieontwikkeling in Java/JEE;
 • Aantoonbare ervaring met Scala, AngularJS en Akka is een grote pre;
 • Verder heb je ervaring met: 
 • Applicatieservers zoals JBoss;
 • Relationele databases als Oracle en MS/SQL Server;
 • Ontwikkelmethodieken als Agile Scrum;
 • JEE design patterns, web services, Spring, UML, JSF, Hibernate, EJB3;
 • Ervaring met tooling als Maven, Jira, Ant, Hudson is een grote pre;
 • Evenals ervaring met tooling als Oracle ESB en JBPM;

Aanbod

 • Een salaris dat varieert van € 2.500,- tot € 4.750,- en is afhankelijk van kennis en / of ervaring;
 • Persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 3.500,- en jaarlijkse opleidingsdagen,
 • Een winstdelingsregeling, pensioenregeling, leaseregeling en 27 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid van 32 uur werken, minimaal 4 dagen;
 • Uitdagende en afwisselende projecten bij toonaangevende klanten;
 • Werkgever waar veel plezier, kameraadschap, groeimogelijkheden zich voordoen en waar veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor initiatief is;
 • Maandelijkse borrel, standaard kerstborrel, leuke teamactiviteiten en jaarlijkse ski uitjes!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.