Inhouse front-end developer gezocht voor informeel bedrijf en technisch gave uitdagingen in Amersfoort!

Introductie

Zit jij als front-end developer op een dood spoor? Wil jij binnen een bedrijf HET verschil maken? Ben jij daarnaast op zoek naar een Inhouse rol? Reageer dan snel en wie weet voelen wij jou binnenkort aan de tand!

Organisatie

Onze klant is al reeds 27 jaar dé specialist als het gaat om het ontzorgen van financiële zaken bij zorgaanbieders. Zorgverleners hebben hierdoor geen omkijken meer naar hun financiën en kunnen zich volledig op hun dienstverlening richten. De declaratie en facturatie die hierbij nodig is ontwikkeld door onze klant zelf, hierdoor is de IT-afdeling een onmisbare schakel binnen de organisatie geworden.

Verreweg het grootste deel van het klantenbestand bestaat momenteel uit Nederlandse tandartspraktijken. Daarnaast zijn de farmacie en Duitsland sterk opkomende markten waar veel groeimogelijkheden liggen.

De afgelopen jaren is het bedrijf daarom enorm gegroeid en hebben ze een grote professionaliseringsslag gemaakt. Inmiddels is het bedrijf zo’n 130 medewerkers groot waarvan 35 man zich met de IT bezig houdt. Kenmerkend voor het bedrijf is de informele en collegiale sfeer en kun je zo bij je collega’s naar binnen stappen. Dit blijkt ook uit de geringe management lagen, de laagdrempelige sfeer en is iedereen ontzettend behulpzaam.

Ze gaan gezamenlijk voor het beste resultaat!

Functie

Als front-end developer zul jij je storten op het verder uitbouwen en onderhouden van het portaal waar binnen klanten werken. Het IT team waarin je terecht komt bestaat uit 37 man waarvan meerdere front-end ontwikkelaars. Daarnaast zit ook een team in Roemenië die je samen met je collega’s zult aansturen.

Als front-end developer werk je binnen een Scrum team aan diverse systemen. Een groot deel van het werk zijn nieuwbouw projecten, al komt er ook onderhoud bij kijken. Je werkt aan verschillende portalen waarin je bijvoorbeeld een nieuwe groep toevoegt of een nieuwe applicatie implementeert binnen de portalen.

Het gehele developmentteam werkt ontzettend nauw samen. Zelf ben je met name verantwoordelijk voor de vormgeving van alle bestaande en nieuwe portalen. Hierin maak je gebruik van moderne (Javascript) technologieën als: AngularJS, JSF, Bootstrap, MongoDB en ReactJS.

Je komt terecht binnen een dynamische omgeving waarin snel geschakeld kan worden. Er is bij onze klant geen sprake van bureaucratie want er zijn er slechts 3 managementlagen. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen goede ideeën op korte termijn worden uitgevoerd, en kun je als developer ook zelf het verschil maken.

Het type persoon dat wij zoeken denkt altijd probleemoplossend, is in staat problemen te ontleden en weet de vinger op de zere plek te leggen. Je handelt hier slagvaardig in en beheerst over een flinke dosis abstractievermogen. Daarnaast kun je de wensen vanuit de klant vertalen naar concrete oplossingen voor de portalen. Al met al ben jij een goede teamplayer die ook zelfstandig oplossingen kan uitwerken.

Klink dit als jouw volgende carrière stap? Lees dan snel verder en solliciteer!

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van informatica;
 • Minimaal 1 jaar ervaring als front-end developer;
 • Bekend met Java(script) frameworks zoals: AngularJS, ReactJS, NodeJS en MongoDB;
 • Ervaring binnen een (Agile) SCRUM omgeving;
 • Ervaring met webservices (REST);
 • Een analytische en pragmatische instelling;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel het Engels als Nederlands;
 • Kennis van het zorg domein is een grote pre.

Aanbod

 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Indicatie ligt tussen de € 3.000 en € 5.000 bruto op basis van 40 uur;
 • 25 vakantiedagen;
 • Winstuitkering dat ongeveer gelijk is aan een 13e maand;
 • Volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Zeer goede pensioensregeling;
 • De mogelijkheid om een persoonlijke draai te geven aan de verschillende portalen;
 • Mogelijkheid om parttime te werken (32, 36, 40 uur, ook 4×9);
 • Beginnen met een jaar contract met een uitzicht op een vast dienstverband;
 • Tot slot, zelf het verschil maken binnen een leuk en informeel bedrijf!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Klinken dit als interessante opties? Reageer dan via onderstaande button op de site en laat je cv achter.